Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Reviews van onze klanten

Waarom kies je voor ons? We laten onze reviews graag voor ons spreken. Onze passie ligt bij het schildersvak en we houden van ons werk. We zijn blij dat onze klanten dat zien en ons erom waarderen.
05-07-2023
Beste Cor,
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden. De offerte was duidelijk en afspraken worden nagekomen. De schilders nemen de tijd om net werk af te leveren. Zeker een aanrader.
Met vriendelijke groet
Tim Oosterbaan
14-12-2022
Goedemorgen,
Ik ben eind vorig jaar heel goed geholpen met de restauratie van een stuk muur. Superservice en zeer tevreden met het resultaat.
Jodie Vanderwal, Nijmegen
09-11-2022
Hallo Cor
Gebr. Rutten heeft bij ons de buitenzijde van de entree aan Plein ’44 in Nijmegen van een nieuwe laklaag voorzien. Dat doen ze volgens afspraak en heel vriendelijk. Het resultaat is prachtig en de komst van Michel werd door iedereen gewaardeerd. Absoluut een aanrader dus!
Vriendelijke groet,
Emile Bons, Nijmegen
29-07-2022
Beste Cor,
We zijn erg tevreden over het schilderwerk en het geplaatste dubbelglas bij ons huis, uitgevoerd door Gebr. Rutten. Er is goed meegedacht aan de voorkant en rekening gehouden met belangrijke tijdslijnen voor ons. Het werk is netjes uitgevoerd en prettige vakmensen die rondom je huis bezig zijn. Echt een aanrader!
Met vriendelijke groet,
Leonie Klaassen
28-06-2022
Beste heer Rutten,
Vriendelijke eigenaar die met je meedenkt. Duidelijke afspraken, korte lijntjes. De twee (gezellige) jongens werkten snel, netjes en zorgvuldig. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van het schilderen van alle kozijnen en buitendeuren! Is waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar je krijgt wel waar voor je geld.
Vakmanschap.
G. Denissen
15-03-2022
Bedankt schilders,
Beste Peter: Een mooi strak geschilderd huis. We zijn er superblij mee. Bedankt voor het vakwerk, de goede en prettige communicatie. Graag tot ziens bij een volgende klus.
Beste Danny: Goed geschilderd, strak behangen. We zijn er superblij mee! Bedankt voor het vakwerk, jouw vrolijke humeur en enthousiasme. Hopelijk tot ziens op een volgende klus.
Groetjes,
Paul, Ingrid en Ward
10-01-2022
Mijn ouders hebben nog steeds een dikke glimlach op hun gezicht Cor, en wij ook. Michel is echt een bijzonder goede kerel. Abdul: ook een hele goede aanvulling en hartstikke leuke gast. Kortom: met die twee heb je zéker hele goede reclame voor je bedrijf.
Cor, je denkt met de klant mee, levert hoge kwaliteit en je bent een super-super-fijne vent in de omgang.
Dankjewel voor het geleverde werk; ik ben jouw ambassadeur geworden hoor.
Hartelijke groet,
Danielle van Ginkel
23-11-2021
Hoi Cor,
Het schilderwerk is vandaag bij ons afgerond. Ik wil je even laten weten dat we erg tevreden zijn. Ook wil ik even zeggen dat we heel blij waren met Danny, wat een ontzettend vriendelijke en beleefde jongen. Complimenten voor hem.
Stuur je de rekening op? Dan maak ik het gelijk aan je over.
Fijn weekend, groeten
Brenda van der Heiden
Fransen van der Puttestraat in Nijmegen
12-08-2021
Onze eerste ervaring met Schildersbedrijf Gebr. Rutten een paar jaar geleden, was ontzettend positief. Daarom hebben we ze opnieuw gevraagd bij ons de buitenkant te schilderen. En ik kan niets anders zeggen, dan dat dit echt een topbedrijf is. Vriendelijk, servicegevoelig en deskundig. Zelfs het personeel dacht mee. Heel plezierig.
Wat positief opvalt: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde.
AS Support, Nijmegen
10-08-2021
Beste Cor,
Afgelopen week heeft schildersbedrijf Gebr. Rutten uit Nijmegen ons huis mogen schilderen aan de buitenkant. Alles wat ze zeggen komen ze na. Zeer professionele schilders. Netjes in de communicatie, komen op tijd en melden zich netjes af aan het einde van de dag. Ze hebben eerst alles netjes afgeschuurd, gaten en kieren geplamuurd en gekit, grondverf erop gedaan om daarna alles af te lakken. Het huis heeft er nog nooit zo mooi bij gestaan. Alles wordt in overleg gedaan, je komt niet voor verrassingen te staan. Al met al is alles TOP verlopen. Bij de volgende onderhoudsperiode voor mijn houten kozijnen ga ik jullie zeker weer uitnodigen.
Bedankt Cor en je schilders.
Met vriendelijke groet,
Allard Klein Onstenk, Elst
10-07-2021
Hallo Cor Rutten,
Ondanks dat de concurrent op een aanzienlijk lager bedrag uitkomt, heb ik besloten jullie de opdracht te gunnen. De uitleg vanmorgen en het gevoel dat daarbij is ontstaan zijn bij deze beslissing doorslaggevend geweest. Ook de meegestuurde offerte is duidelijk en goed gespecificeerd. Ik stel voor dat we maandagochtend de strategie telefonisch bespreken. Daartoe zal ik rond 9.00 telefonisch contact opnemen. Mocht u het werk al eerder willen inplannen is het goed te weten dat u daarin de volledig vrije hand heeft vanaf dinsdag aanstaande.
Groet, Pieter van Groenestijn
01-04-2021
Geachte heer Rutten,
Gebr. Rutten is een net en betrouwbaar schildersbedrijf. Mijn hele huis in Nijmegen is prachtig geschilderd, er is goed werk geleverd door de schilders. Ik ben er in ieder geval heel blij mee.
Vriendelijke groeten,
mw. Roodbeen, Nijmegen
01-02-2021
Goedemorgen,
Ik ben zeer tevreden over het werk dat verricht is en hoe het schilderwerk eruit ziet. Een (extra) inspectie lijkt me niet nodig. Het contact verliep plezierig en hartelijk, nogmaals bedankt.
Hartelijke groet,
E. Kleinpenning
01-01-2021
Goedenavond heer Rutten,
Het afrondende schilderwerk aan het hekwerk en het verhelpen van de klemmende voordeur zijn vandaag door uw collega tot volle tevredenheid verricht. Fijn dat deze werkzaamheden zo snel konden worden opgepakt. Voor nieuwe schilderwerkzaamheden aan mijn woning doe ik t.z.t. graag weer een beroep op uw bedrijf.
Met vriendelijke groet,
Kees Kooistra
01-01-2021
Geachte heer,
Het schilderwerk zal ik door Cor Rutten laten uitvoeren, dan weet ik zeker dat het netjes geschilderd wordt. Wij zijn bij Temmink Bouwprojekten zeer content met zijn werk. En wat hij belooft, wordt ook waar gemaakt. Dat kunnen we niet overal zeggen.
Met vriendelijke groet André Peters,
Temmink Bouwprojekten
(Totaalpartner in turn-key bouwprojecten)
06-12-2020
Beste heer Rutten,
We zijn heel erg tevreden over het schilderwerk. Een formele oplevering is dan ook niet nodig. We zien de laatste factuur tegemoet.
Met vriendelijke groeten,
Saskia Jeursen
03-11-2020
Wat ik enorm prettig vind, is dat ze snel terug bellen en direct een intake plannen om te kijken wat er precies nodig is. Wij hadden haast in verband met verkoop van de woning en ook daarin een pro actieve houding.
Bedankt dat jullie meedenken en doen wat jullie beloven.
Desiree Janssen - Nijmegen
01-09-2020
We zijn erg tevreden over het resultaat en de wijze waarop jullie je werk hebben gedaan. De afspraken die we maakten zijn nagekomen en de bejegening van de schilders naar de klant was correct, onze complimenten. Het was voor ons heel leuk om te zien met hoeveel passie jullie in het werk staan. We hebben ook de bedrijfsvideo gezien. Jouw oom en vader zouden trots zijn als ze zagen hoe hun werk, nu aangevuld met jouw eigen ideeën en energie, verder wordt ontwikkeld.
Groet, Ronald van Gils en Ernest Jansen
10-08-2020
De mannen van Cor hebben bij ons schilderwerk binnen uitgevoerd. Behalve dat het resultaat er fantastisch uit ziet, was volgens afspraak op tijd afgehandeld.
Kortom topwerk geleverd en nogmaals bedankt
Andrés Schuuring
00-00-0000
00-00-0000
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?