Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Glasherstel is ervaring

Klanten bij wie we schilderopdrachten uitvoeren, kunnen bij ons ook terecht voor glasherstel of glasvervanging. We hebben veel ervaring met het plaatsen van glas in alle soorten diktes, formaten en isolatiewaarden. We weten welke glassoort het meest geschikt is voor jouw woon- of werksituatie. En natuurlijk zijn we meesters in het netjes afwerken van de kozijnen.

Glasherstel is veiligheid

Het spreekt voor zich dat de zorgvuldigheid waarmee we het schilderwerk voor onze rekening nemen, ook naar voren komt bij het verrichten van glaswerkzaamheden. Kundig en veilig werken is voor ons een gegeven.
glasherstel
glasherstel
glasherstel

Klanten bij wie we schilderopdrachten uitvoeren, kunnen bij ons ook terecht voor glasherstel of glasvervanging.

Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen.

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Onze eerste ervaring met Schildersbedrijf Gebr. Rutten een paar jaar geleden, was ontzettend positief. Daarom hebben we ze opnieuw gevraagd bij ons de buitenkant te schilderen. En ik kan niets anders zeggen, dan dat dit echt een topbedrijf is. Vriendelijk, servicegevoelig en deskundig. Zelfs het personeel dacht mee. Heel plezierig.
Wat positief opvalt: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde.
AS Support, Nijmegen
Goedemorgen,
Ik ben eind vorig jaar heel goed geholpen met de restauratie van een stuk muur. Superservice en zeer tevreden met het resultaat.
Jodie Vanderwal, Nijmegen