Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Glasherstel is ervaring

Klanten bij wie we schilderopdrachten uitvoeren, kunnen bij ons ook terecht voor glasherstel of glasvervanging. We hebben veel ervaring met het plaatsen van glas in alle soorten diktes, formaten en isolatiewaarden. We weten welke glassoort het meest geschikt is voor jouw woon- of werksituatie. En natuurlijk zijn we meesters in het netjes afwerken van de kozijnen.

Glasherstel is veiligheid

Het spreekt voor zich dat de zorgvuldigheid waarmee we het schilderwerk voor onze rekening nemen, ook naar voren komt bij het verrichten van glaswerkzaamheden. Kundig en veilig werken is voor ons een gegeven.
glasherstel
glasherstel
glasherstel

Klanten bij wie we schilderopdrachten uitvoeren, kunnen bij ons ook terecht voor glasherstel of glasvervanging.

Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen.

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Beste Cor,
Afgelopen week heeft schildersbedrijf Gebr. Rutten uit Nijmegen ons huis mogen schilderen aan de buitenkant. Alles wat ze zeggen komen ze na. Zeer professionele schilders. Netjes in de communicatie, komen op tijd en melden zich netjes af aan het einde van de dag. Ze hebben eerst alles netjes afgeschuurd, gaten en kieren geplamuurd en gekit, grondverf erop gedaan om daarna alles af te lakken. Het huis heeft er nog nooit zo mooi bij gestaan. Alles wordt in overleg gedaan, je komt niet voor verrassingen te staan. Al met al is alles TOP verlopen. Bij de volgende onderhoudsperiode voor mijn houten kozijnen ga ik jullie zeker weer uitnodigen.
Bedankt Cor en je schilders.
Met vriendelijke groet,
Allard Klein Onstenk, Elst
Bedankt schilders,
Beste Peter: Een mooi strak geschilderd huis. We zijn er superblij mee. Bedankt voor het vakwerk, de goede en prettige communicatie. Graag tot ziens bij een volgende klus.
Beste Danny: Goed geschilderd, strak behangen. We zijn er superblij mee! Bedankt voor het vakwerk, jouw vrolijke humeur en enthousiasme. Hopelijk tot ziens op een volgende klus.
Groetjes,
Paul, Ingrid en Ward