Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Onderscheidend in schilderwerk

Schildersbedrijf Gebr. Rutten bestaat al 55 jaar. Al meer dan een halve eeuw hebben we ervaring met schilderen, met mensen, met de stad Nijmegen waar onze roots liggen. Op de vraag wat ons onderscheidt van andere schildersbedrijven, kunnen we alleen maar antwoorden: de manier waarop we te werk gaan.
Niet dat we heel veel bijzonders doen, vinden we zelf. We behandelen onze klanten gewoon zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Hoewel dat als een open deur klinkt, is dat wel wat blijkt uit de feedback van onze klanten. Van zowel de particuliere als de zakelijke klanten in Nijmegen, maar ook daarbuiten.
Over ons
Over ons
Over ons

Familiebedrijf Gebr. Rutten sinds 1966. "Mijn vader was de directeur in 3-delig pak, mijn oom de man op de werkvloer die de ploeg aanstuurde."

Zorgvuldig en respectvol

Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht, het meedenken over de meest geschikte producten en materialen, de zorgvuldigheid die we aan de dag leggen bij het inmeten van de te behandelen oppervlakten en ruimtes, de respectvolle manier waarop we werken en zo de overlast tot een minimum terugbrengen. Zelfs de gezelligheid die onze mensen in huis of op de werkvloer brengen wordt vaak genoemd.

Een halve eeuw in de regio Nijmegen

Na 55 jaar hebben we nog steeds plezier in ons werk. Elke dag weer is het een feest om onze klanten blij te maken, ter verrassen zelfs, met ons werk. Ja, dat is misschien wel wat ons onderscheidt van anderen: dat we ons oprecht verheugen om onze klanten een goede dienst te bewijzen. Iedere dag opnieuw, al meer dan een halve eeuw lang.
Benieuwd naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?