Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Buitenschilderwerk is eerlijkheid

Misschien verwacht je het niet van een schildersbedrijf, maar bij buitenschilderwerk stellen we onszelf vaak de vraag: is het echt nodig? Is het echt nodig om deze buitenkozijnen te schilderen of volstaat het om ze goed schoon te maken? Je zult ervan verbaasd staan hoe een kozijn opknapt van een grondige reinigingsbeurt.
Tegen houtrot, afbladderende verf, openstaande naden en kieren valt niet op te poetsen. Tijdens een inspectie van het huidige buitenschilderwerk nemen we je mee in wat we zien en leggen we uit welke oplossing we kunnen bieden. In de offerte geven we vervolgens een levensduurverwachting af.

Heb je een bedrijf, kantoor of (zorg)instelling, natuurlijk kun je dan ook bij ons terecht.

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is vakwerk

Over die levensduurverwachting kunnen we kort zijn: we gaan altijd voor een resultaat dat zo lang mogelijk mooi blijft. We houden rekening met de zon- en neerslagzijde van de te schilderen oppervlakten en passen de te gebruiken producten daarop aan. Daarom heb je jarenlang geen omkijken naar het door ons opgeleverde buitenschilderwerk. Wij daarentegen wel.

Binnen de garantieperiode komen we namelijk nog een keertje langs om het werk te inspecteren. Zit alles nog strak in de lak, zijn er wellicht door inbraakschade kwetsbaarheden ontstaan die even moeten worden behandeld, is de kleurechtheid nog optimaal? Dat en meer lopen we na. In Nijmegen, maar ook daarbuiten. Deze nazorg, jaren nadat het buitenschilderwerk is opgebracht, geeft weer hoe wij de relatie met onze klanten zien: als een investering voor de lange termijn.
Meer weten over wat we kunnen betekenen voor jouw buitenschilderwerk?

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Goedemorgen,
Ik ben zeer tevreden over het werk dat verricht is en hoe het schilderwerk eruit ziet. Een (extra) inspectie lijkt me niet nodig. Het contact verliep plezierig en hartelijk, nogmaals bedankt.
Hartelijke groet,
E. Kleinpenning
Onze eerste ervaring met Schildersbedrijf Gebr. Rutten een paar jaar geleden, was ontzettend positief. Daarom hebben we ze opnieuw gevraagd bij ons de buitenkant te schilderen. En ik kan niets anders zeggen, dan dat dit echt een topbedrijf is. Vriendelijk, servicegevoelig en deskundig. Zelfs het personeel dacht mee. Heel plezierig.
Wat positief opvalt: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde.
AS Support, Nijmegen