Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Buitenschilderwerk is eerlijkheid

Misschien verwacht je het niet van een schildersbedrijf, maar bij buitenschilderwerk stellen we onszelf vaak de vraag: is het echt nodig? Is het echt nodig om deze buitenkozijnen te schilderen of volstaat het om ze goed schoon te maken? Je zult ervan verbaasd staan hoe een kozijn opknapt van een grondige reinigingsbeurt.
Tegen houtrot, afbladderende verf, openstaande naden en kieren valt niet op te poetsen. Tijdens een inspectie van het huidige buitenschilderwerk nemen we je mee in wat we zien en leggen we uit welke oplossing we kunnen bieden. In de offerte geven we vervolgens een levensduurverwachting af.

Heb je een bedrijf, kantoor of (zorg)instelling, natuurlijk kun je dan ook bij ons terecht.

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is vakwerk

Over die levensduurverwachting kunnen we kort zijn: we gaan altijd voor een resultaat dat zo lang mogelijk mooi blijft. We houden rekening met de zon- en neerslagzijde van de te schilderen oppervlakten en passen de te gebruiken producten daarop aan. Daarom heb je jarenlang geen omkijken naar het door ons opgeleverde buitenschilderwerk. Wij daarentegen wel.

Binnen de garantieperiode komen we namelijk nog een keertje langs om het werk te inspecteren. Zit alles nog strak in de lak, zijn er wellicht door inbraakschade kwetsbaarheden ontstaan die even moeten worden behandeld, is de kleurechtheid nog optimaal? Dat en meer lopen we na. In Nijmegen, maar ook daarbuiten. Deze nazorg, jaren nadat het buitenschilderwerk is opgebracht, geeft weer hoe wij de relatie met onze klanten zien: als een investering voor de lange termijn.
Meer weten over wat we kunnen betekenen voor jouw buitenschilderwerk?

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Hallo Cor
Gebr. Rutten heeft bij ons de buitenzijde van de entree aan Plein '44 in Nijmegen van een nieuwe laklaag voorzien. Dat doen ze volgens afspraak en heel vriendelijk. Het resultaat is prachtig en de komst van Michel werd door iedereen gewaardeerd. Absoluut een aanrader dus!
Vriendelijke groet,
Emile Bons, Nijmegen
We zijn erg tevreden over het resultaat en de wijze waarop jullie je werk hebben gedaan. De afspraken die we maakten zijn nagekomen en de bejegening van de schilders naar de klant was correct, onze complimenten. Het was voor ons heel leuk om te zien met hoeveel passie jullie in het werk staan. We hebben ook de bedrijfsvideo gezien. Jouw oom en vader zouden trots zijn als ze zagen hoe hun werk, nu aangevuld met jouw eigen ideeën en energie, verder wordt ontwikkeld.
Groet, Ronald van Gils en Ernest Jansen