Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Monumentaal schilderwerk is liefde

We zijn trots op al ons werk, of het nu binnen- of buitenschilderwerk betreft. Toch gaat ons schildershart net even wat sneller kloppen van monumentaal schilderwerk. Omdat het zo eervol is om aan een monument te mogen werken. Omdat monumentaal schilderwerk ontzettend nauw luistert en er veel techniek bij komt kijken. Omdat het gaat om behoud van iets kostbaars.

Monumentaal schilderwerk is aandacht

Onze schilders beseffen hoe belangrijk zorgvuldigheid is bij het schilderen van een monumentaal pand. Tijdens het schilderen zelf, en tijdens het treffen van de voorbereidingen. Het plaatsen van steigers, het beschermen van de oppervlaktes tegen beschadigingen, het manoeuvreren in vreemde hoeken en bochten. Het gebeurt allemaal met de grootst mogelijke aandacht. Aandacht die je terugziet in het eindresultaat.

Als Nijmeegs bedrijf zijn we er bijzonder trots op dat het Nijmeegse icoon onze handtekening draagt. Zo mochten wij de Sint-Stevenskerk van nieuw buitenschilderwerk voorzien. Een fantastische opdracht waar al onze ervaring, onze passie voor het vak en onze liefde voor de stad Nijmegen in samenkwamen.
Monumentaal schilderwerk
Monumentaal schilderwerk
Monumentaal schilderwerk
Monumentaal schilderwerk
Monumentaal schilderwerk
Monumentaal schilderwerk
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten kan betekenen voor jouw monument?

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Onze eerste ervaring met Schildersbedrijf Gebr. Rutten een paar jaar geleden, was ontzettend positief. Daarom hebben we ze opnieuw gevraagd bij ons de buitenkant te schilderen. En ik kan niets anders zeggen, dan dat dit echt een topbedrijf is. Vriendelijk, servicegevoelig en deskundig. Zelfs het personeel dacht mee. Heel plezierig.
Wat positief opvalt: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde.
AS Support, Nijmegen
Beste Cor,
We zijn erg tevreden over het schilderwerk en het geplaatste dubbelglas bij ons huis, uitgevoerd door Gebr. Rutten. Er is goed meegedacht aan de voorkant en rekening gehouden met belangrijke tijdslijnen voor ons. Het werk is netjes uitgevoerd en prettige vakmensen die rondom je huis bezig zijn. Echt een aanrader!
Met vriendelijke groet,
Leonie Klaassen