Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Binnenschilderwerk is contact

De bepalende factor bij het opleveren van goed binnenschilderwerk? Dat is niet de kwaliteit van de verf of van de kwasten en zelfs niet de ervaring van de schilder. Hoewel die aspecten een grote rol spelen, is een ander ingrediënt van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van binnenschilderwerk.

Contact. Contact tussen jou als klant en ons als dienstverlener.

Voordat onze schilders ook maar een voet over de drempel bij je hebben gezet, heeft er namelijk een goed gesprek plaatsgevonden. Over wie je bent. Wat voor leven je leidt, hoe jouw gezinssituatie eruitziet en of huisdieren daar deel van uitmaken, wat je belangrijk vindt om fijn te kunnen wonen, fijn te kunnen leven.

Heb je een bedrijf, kantoor of (zorg)instelling, natuurlijk kun je dan ook bij ons terecht.

Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is maatwerk

Bovengenoemde zaken hebben voor jou misschien niets met schilderwerk te maken en voor ons alles. Want als we weten wie je bent, wat je wel en vooral niet wilt, kunnen wij maatwerk verzorgen. In Nijmegen, maar ook daarbuiten. En vervolgens echt goed binnenschilderwerk opleveren.

Dat maatwerk heeft betrekking op de producten die wij gebruiken. Daarbij kijken we niet alleen naar de kleurstelling en het soort glans, maar ook naar bijvoorbeeld afwasbaarheid en slijtvastheid van de verf.

Maatwerk betreft ook het door ons selecteren van de schilder of het team dat de beste match vormt met jou en hoe er met zo min mogelijk overlast gewerkt kan worden. We zijn tenslotte bij jou te gast. Maatwerk leveren wij ook in duidelijkheid over wat je mag verwachten van ons werk. Zodat de resultaten conform de verwachtingen zijn. Al maken we er eerlijk gezegd een sport van om die elke keer weer te overtreffen.
Meer weten over wat we kunnen betekenen voor jouw binnenschilderwerk?

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Onze eerste ervaring met Schildersbedrijf Gebr. Rutten een paar jaar geleden, was ontzettend positief. Daarom hebben we ze opnieuw gevraagd bij ons de buitenkant te schilderen. En ik kan niets anders zeggen, dan dat dit echt een topbedrijf is. Vriendelijk, servicegevoelig en deskundig. Zelfs het personeel dacht mee. Heel plezierig.
Wat positief opvalt: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde.
AS Support, Nijmegen
Goedenavond heer Rutten,
Het afrondende schilderwerk aan het hekwerk en het verhelpen van de klemmende voordeur zijn vandaag door uw collega tot volle tevredenheid verricht. Fijn dat deze werkzaamheden zo snel konden worden opgepakt. Voor nieuwe schilderwerkzaamheden aan mijn woning doe ik t.z.t. graag weer een beroep op uw bedrijf.
Met vriendelijke groet,
Kees Kooistra