Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Binnenschilderwerk is contact

De bepalende factor bij het opleveren van goed binnenschilderwerk? Dat is niet de kwaliteit van de verf of van de kwasten en zelfs niet de ervaring van de schilder. Hoewel die aspecten een grote rol spelen, is een ander ingrediënt van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van binnenschilderwerk.

Contact. Contact tussen jou als klant en ons als dienstverlener.

Voordat onze schilders ook maar een voet over de drempel bij je hebben gezet, heeft er namelijk een goed gesprek plaatsgevonden. Over wie je bent. Wat voor leven je leidt, hoe jouw gezinssituatie eruitziet en of huisdieren daar deel van uitmaken, wat je belangrijk vindt om fijn te kunnen wonen, fijn te kunnen leven.

Heb je een bedrijf, kantoor of (zorg)instelling, natuurlijk kun je dan ook bij ons terecht.

Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is maatwerk

Bovengenoemde zaken hebben voor jou misschien niets met schilderwerk te maken en voor ons alles. Want als we weten wie je bent, wat je wel en vooral niet wilt, kunnen wij maatwerk verzorgen. In Nijmegen, maar ook daarbuiten. En vervolgens echt goed binnenschilderwerk opleveren.

Dat maatwerk heeft betrekking op de producten die wij gebruiken. Daarbij kijken we niet alleen naar de kleurstelling en het soort glans, maar ook naar bijvoorbeeld afwasbaarheid en slijtvastheid van de verf.

Maatwerk betreft ook het door ons selecteren van de schilder of het team dat de beste match vormt met jou en hoe er met zo min mogelijk overlast gewerkt kan worden. We zijn tenslotte bij jou te gast. Maatwerk leveren wij ook in duidelijkheid over wat je mag verwachten van ons werk. Zodat de resultaten conform de verwachtingen zijn. Al maken we er eerlijk gezegd een sport van om die elke keer weer te overtreffen.
Meer weten over wat we kunnen betekenen voor jouw binnenschilderwerk?

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Hallo Cor Rutten,
Ondanks dat de concurrent op een aanzienlijk lager bedrag uitkomt, heb ik besloten jullie de opdracht te gunnen. De uitleg vanmorgen en het gevoel dat daarbij is ontstaan zijn bij deze beslissing doorslaggevend geweest. Ook de meegestuurde offerte is duidelijk en goed gespecificeerd. Ik stel voor dat we maandagochtend de strategie telefonisch bespreken. Daartoe zal ik rond 9.00 telefonisch contact opnemen. Mocht u het werk al eerder willen inplannen is het goed te weten dat u daarin de volledig vrije hand heeft vanaf dinsdag aanstaande.
Groet, Pieter van Groenestijn
Geachte heer,
Het schilderwerk zal ik door Cor Rutten laten uitvoeren, dan weet ik zeker dat het netjes geschilderd wordt. Wij zijn bij Temmink Bouwprojekten zeer content met zijn werk. En wat hij belooft, wordt ook waar gemaakt. Dat kunnen we niet overal zeggen.
Met vriendelijke groet André Peters,
Temmink Bouwprojekten
(Totaalpartner in turn-key bouwprojecten)