Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Zakelijk schilderwerk is meedenken

Jouw bedrijfspand kan wel een likje verf gebruiken, maar je ziet op tegen de overlast die je klanten mogelijk gaan ervaren? De wanden van de woonvoorziening hebben er wel eens beter uitgezien, maar je wilt de bewoners niet ontregelen met vreemde mensen en materialen over vloer? Wees gerust, wij denken mee. Sterker nog, dat is onze tweede natuur.
Bij zakelijk schilderwerk stellen we het werkproces van onze klant voorop. We begrijpen dat de continuïteit van de bedrijfsvoering en de dagelijkse roosters gewaarborgd moet blijven. Daarom is jouw planning leidend en voeren we specifieke klussen uit op die momenten waarop we niemand voor de voeten lopen.
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk

Zakelijk schilderwerk is partnerschap

We stellen ons op als partner en denken in oplossingen. Oplossingen waar soms wel en soms geen schilderskwast aan te pas komt. Want ook dat is partnerschap: weten wat je zelf kunt waarmaken, en wat je beter aan anderen overlaat.
Nieuwsgierig naar de partner die Gebr. Rutten kan zijn voor jouw bedrijf?
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Beste Cor,
Afgelopen week heeft schildersbedrijf Gebr. Rutten uit Nijmegen ons huis mogen schilderen aan de buitenkant. Alles wat ze zeggen komen ze na. Zeer professionele schilders. Netjes in de communicatie, komen op tijd en melden zich netjes af aan het einde van de dag. Ze hebben eerst alles netjes afgeschuurd, gaten en kieren geplamuurd en gekit, grondverf erop gedaan om daarna alles af te lakken. Het huis heeft er nog nooit zo mooi bij gestaan. Alles wordt in overleg gedaan, je komt niet voor verrassingen te staan. Al met al is alles TOP verlopen. Bij de volgende onderhoudsperiode voor mijn houten kozijnen ga ik jullie zeker weer uitnodigen.
Bedankt Cor en je schilders.
Met vriendelijke groet,
Allard Klein Onstenk, Elst
Geachte heer Rutten,
Gebr. Rutten is een net en betrouwbaar schildersbedrijf. Mijn hele huis in Nijmegen is prachtig geschilderd, er is goed werk geleverd door de schilders. Ik ben er in ieder geval heel blij mee.
Vriendelijke groeten,
mw. Roodbeen, Nijmegen