Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!

Zakelijk schilderwerk is meedenken

Jouw bedrijfspand kan wel een likje verf gebruiken, maar je ziet op tegen de overlast die je klanten mogelijk gaan ervaren? De wanden van de woonvoorziening hebben er wel eens beter uitgezien, maar je wilt de bewoners niet ontregelen met vreemde mensen en materialen over vloer? Wees gerust, wij denken mee. Sterker nog, dat is onze tweede natuur.
Bij zakelijk schilderwerk stellen we het werkproces van onze klant voorop. We begrijpen dat de continuïteit van de bedrijfsvoering en de dagelijkse roosters gewaarborgd moet blijven. Daarom is jouw planning leidend en voeren we specifieke klussen uit op die momenten waarop we niemand voor de voeten lopen.
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk

Zakelijk schilderwerk is partnerschap

We stellen ons op als partner en denken in oplossingen. Oplossingen waar soms wel en soms geen schilderskwast aan te pas komt. Want ook dat is partnerschap: weten wat je zelf kunt waarmaken, en wat je beter aan anderen overlaat.
Nieuwsgierig naar de partner die Gebr. Rutten kan zijn voor jouw bedrijf?
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk
Zakelijk schilderwerk

Een greep uit reviews van onze klanten.
Meer reviews lees je hier >>>
Onze eerste ervaring met Schildersbedrijf Gebr. Rutten een paar jaar geleden, was ontzettend positief. Daarom hebben we ze opnieuw gevraagd bij ons de buitenkant te schilderen. En ik kan niets anders zeggen, dan dat dit echt een topbedrijf is. Vriendelijk, servicegevoelig en deskundig. Zelfs het personeel dacht mee. Heel plezierig.
Wat positief opvalt: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde.
AS Support, Nijmegen
Wat ik enorm prettig vind, is dat ze snel terug bellen en direct een intake plannen om te kijken wat er precies nodig is. Wij hadden haast in verband met verkoop van de woning en ook daarin een pro actieve houding.
Bedankt dat jullie meedenken en doen wat jullie beloven.
Desiree Janssen - Nijmegen