Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Wij doen net dat beetje extra
2 maart 2020

Wij doen net dat beetje extra

Tandartspraktijk Mondzorg in Nijmegen nam contact op met Schilderwerken Gebr. Rutten om zijn zaak een nieuwe look-and-feel te geven. De eigenaar van de tandartspraktijk wilde de gehele praktijk graag aanpakken, zonder dat hij zijn werk daarvoor hoefde stil te leggen of dat zijn patiënten hinder zouden ondervinden.

De eigenaar van de tandartspraktijk gaf aan dat hij alles wilde aanpakken; schilderwerk, inrichting, geluidsreductie, styling. Kortom, een compleet nieuwe look.

Vraag klant:
Van kille tandarts ruimte, naar warme tandarts ruimte (hotelgevoel en -uitstaling). Zonder dat patiënten hier hinder van zouden ondervinden.

Aanpak
Naast dat er geschilderd moest worden, moest ook de styling aangepakt worden. De tandarts had slechte ervaringen met stylisten (enorm duur en geen pakkende ideeën). Schilderwerken Gebr. Rutten werkt veel samen met DG Vastgoedstyling en vroeg hun mee te denken met de styling voor deze tandartspraktijk.

Wij bij Schilderwerken Gebr. Rutten hebben het schilderwerken zo ingedeeld, dat iedere ruimte een complete make-over kreeg, zonder dat de patiënt daar last van had. Wij denken graag mee met de klant en proberen deze zo goed mogelijk te bedienen. Zelfs als we daarvoor soms buiten kantoortijden moeten doorwerken. Dat is onze werkstijl.

Resultaat
Naast dat de gehele praktijk opgeschilderd is door ons schildersteam, hebben we vooral ook de zorgen van de eigenaar uit handen genomen. Vanaf minuut 1 dat we binnen waren, hebben wij het hele schilderproject begeleid, zodat de eigenaar zonder stress door kon gaan met zijn tandarts werkzaamheden. Met een handige strategie hebben we de gehele praktijk een compleet nieuwe look-and-feel kunnen geven zonder dat patiënten daar last van hebben gehad.

Eerst denken, dan doen!

Mondzorg Nijmegen blij, patiënten blij en wij blij.
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?