Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Trend: Urban living
8 juli 2019

Trend: Urban living

Hoe pas ik deze stijl toe in mijn interieur?
De woningmarkt zit weer in de lift. Veel mensen verhuizen. Vooral de appartementen in steden gaan hard. De woningprijzen stijgen, maar het aantal vierkante meters nemen af. Het stadse terug laten komen in je interieur. Een kleine woning zo goed mogelijk inrichten. Wij nemen je mee met de trend Urban Living.

Urban Living is te omschrijven als woonstijl vanuit de natuur naar de stad. Een combinatie van natuur met industrieel. En daarnaast met minder ruimte, meer doen.

Donkere kleuren
In de Urban Living trend gaan we voor diepe, donkere kleuren als paars en blauw. Met hier en daar een lichte kleur als detail. In kleine ruimtes moet je wel uitkijken met donkere kleuren. Een hele kamer een donkere kleur geven, maakt de kamer kleiner. Het advies is dan ook om slechts één muur een Urban kleur te geven en de rest de kleur wit te geven. Ons team komt graag bij je langs om persoonlijk advies te geven.

Zacht en natuurlijk
De Urban Living stijl is in het interieur toe te passen met zachte materialen, zoals fluweel en velours. Met daarnaast ook veel industriële details en natuurlijk veel planten.

Haal jij Urban living in huis?
Ga mee met deze trend en haal Urban Living stijl in je huis? Het begint met het schilderwerk en daar helpt schilderwerken Gebr. Rutten je graag bij. Eerlijk en persoonlijk advies op maat gemaakt voor jou. Want iedere woning is anders.
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?