Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Maak kennis met Jordy
26 juni 2022

Maak kennis met Jordy

Jordy is inmiddels alweer 4 jaar werkzaam bij Gebr. Rutten. 'Ik heb in eerste instantie als opleiding ROC-niveau 3 gezelschilder gevolgd.

Wat maakt werken bij Schilderwerken Gebr. Rutten leuk?
Schilderwerk is mijn passie, ik heb pas geleden mijn opleiding niveau 4 technisch projectbegeleider afgemaakt. Hiermee kan ik ook projecten begeleiden, werk voorbereiden, contacten leggen met andere bedrijven en eventueel werk uitbesteden. Ook kan ik nu offertes maken. Deze opleiding heb ik vanuit Gebr. Rutten mogen doen. En misschien volgt er nog wel meer, ik ben best leergierig en nog lang niet uitgeleerd.
Vanuit het bedrijf word ik door Cor (Rutten) ook aangemoedigd. Maar je moet wel ook zelf de ambitie hebben om door te willen leren.

In mijn vrije tijd ben ik ook actief en vaak te vinden bij de sportschool waar ik fitness.

Hoe zie je je toekomst?
Ik wil me graag verder ontwikkelen bij Gebr. Rutten. Het is een leuk bedrijf met leuke collega's wordt vanuit de directie goed naar je geluisterd. Als je aangeeft dat je plannen of ambities hebt, wordt er meegedacht hoe je deze kunt bereiken en zijn er ontwikkelmogelijkheden binnen het bedrijf.

Welk werk vind je het leukst?
Het leukste, lekker bezig zijn met schilderen, zorgen voor een goed resultaat. Dat je daarvoor eerst moet schuren is niet erg, dat maakt uiteindelijk mooier schilderwerk. Het geeft me een super voldaan gevoel als we van schuren, herstellen naar uiteindelijk strak schilderwerk zijn gegaan en dan ziet dat een huis of pand er weer helemaal op-en-top uitziet, dat is echt top! Dat geeft me veel voldoening.

Waar ben je trots op: Het schilderen van de Sint-Stevenskerk, als Nijmegenaar ben je daar echt heel trots op. Komt op plekken waar je normaal nooit komt. Zoals achter het orgel, of de luiken op het dak.


Maak kennis met Jordy
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?