Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Maak kennis met Danny
3 januari 2024

Maak kennis met Danny

Hoe ben je bij Gebr. Rutten terecht gekomen?
Via internet, ik ging in Nijmegen wonen en zocht werk. Op de website zag ik de video van Johan en Peter en dacht, dat lijken me toffe gasten om mee samen te werken. Ik heb Cor gebeld en mocht op gesprek komen. Nu werk ik er alweer 3,5 jaar. Ik mag soms ook jongens begeleiden die hier nieuw binnenkomen, superleuk.

Hoelang schilder je al?
Ik ben al op mijn 16e begonnen, dus nu al ruim 12 jaar. Ik kom uit een schildersfamilie, mijn beide broers zijn ook schilder.

Wat maakt Gebr. Rutten een leuk bedrijf om voor te werken?
Eigenlijk alles, het schilderen zelf natuurlijk. Maar ook de collega's, de communicatie onderling met Marijke Brits en Cor Rutten. De kwaliteit van ons schilderwerk staat echt bovenaan. Je krijgt de ruimte en tijd om er echt iets moois van te maken, dat geeft voldoening.

Van welk schilderwerk word je blij?
Ik schilder graag bij particulieren. Het contact dat je met mensen hebt, het sociale aspect dat erbij komt kijken dat vind ik heel leuk. Je hebt altijd eer van je werk, klanten zijn blij met het opgeleverde schilderwerk. Ik kom uit de Achterhoek, ik merk hier dat de mentaliteit heel open is en vriendelijk. Mensen geven je zo de sleutels en zeggen succes met schilderen, dat vertrouwen is mooi.

Hoe zijn je collega's?
Collega's maken de werksfeer, als dat niet goed is, heb je ook geen plezier in je werk. Dat zit bij ons goed. Je werkt vaak met z'n tweeën dan is het fijn als je lekker samen kunt werken en een geintje op z'n tijd kunt maken. Ik heb ook een tijdje wat meer glasherstel gedaan, maar ben nu weer meer aan het schilderen.

Wat doe je als klaar bent met schilderen?
Oei, veel: weekendjes weg met vrienden, met mijn vriendin leuke dingen doen. Lekker de stad in, vooral veel socializen.

Laatste weetje: Danny is gek op koffie, dus als hij bij je komt schilderen dan maak je hem blij met een lekker bakkie.
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?