Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Maak kennis met Damien
14 juni 2024

Maak kennis met Damien

Hoe ben je bij Schilderwerken Gebr. Rutten terechtgekomen?
Ik heb de schilderschool gevolgd en ben daarna als leerling bij Cor Rutten begonnen (eigenaar van Schilderwerken Gebr. Rutten). Na een jaar ben ik in vaste dienst gekomen en schilder hier nu alweer zes jaar.

Wat maakt schilderen leuk?
Het is altijd een verrassing waar je terechtkomt, het is afwisselend qua werk en mensen. Het totaalpakket dat je doet, mensen denken vaak: je schildert, maar je bent ook bezig met houtrot-reparatie, schuren en begint daarna pas met schilderen. Die combinatie maakt het werk leuk en gevarieerd.

Waar schilder je het liefst?
Bij particulieren vind ik heel leuk, ze zijn altijd blij met het werk dat we doen. Maar eigenlijk maakt het me niet uit voor wie ik schilder. Het gaat me erom dat ik goed schilderwerk kan opleveren.

Wat doe je als klaar bent met schilderen?
Van alles: op de PlayStation, voetbal kijken, kickboksen en kickboksen kijken.

Wat maakt Schilderwerken Gebr. Rutten een leuk bedrijf om voor te werken?
Eigenlijk alles, het schilderen zelf natuurlijk. Maar ook de collega's. Ik werk veel samen met Johan, hij was mijn leermeester toen ik begon bij Schilderwerken Gebr. Rutten en we werken nog steeds veel samen. De werksfeer is goed, we lachen veel samen maar we zijn ook kritisch en eerlijk naar elkaar. Wat feedback moet kunnen, die ruimte is er en dat is fijn.

Waar mogen we je voor wakker maken?
Nergens voor, laat mij maar lekker slapen ;-)

Laatste weetje: Damien is een goeie zanger, dus als hij bij je komt schilderen dan zingt hij op de steiger vrolijk mee met alle liedjes van de radio.
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?