Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Haal de zomer in huis met geel
8 juli 2019

Haal de zomer in huis met geel

Mis jij ook de heerlijke zomerse temperaturen? Niet alleen de temperaturen maken je vrolijk, ook de mooie kleuren van het zomerlicht. Licht doet veel met een mens. Daarom hebben wij een tip: laat de zon in huis schijnen met deze warme woontrend.

Geel
De kleur van licht, de zon en vele mooie bloemen. De kleur geel staat voor zonnig. Wie aan geel denkt, denkt aan zomer. Het najaar komt eraan en dan is het toch niks fijner om het zomerse gevoel nog even wat vast te houden. Haal de kleur geel in huis.

Verschillende tinten geel
Er zijn veel verschillende tinten geel. Zo kun je kiezen voor een felle kleur geel, maar als dat toch iets te gedurfd is, kun je ook kiezen voor okergeel.

Waar in huis?
De kleur geel is een opvallende kleur. Een hele kamer geel verven is een beetje te veel van het goede. Maar hoe dan?
  • Verf één muur in de kleur geel
  • Verf elementen in je huis geel; de kozijnen, trap of nachtkastje
  • Geel behangetje met misschien wel een leuke print

Kleurentherapie
Wist je dat de kleur geel de geest stimuleert en de concentratie. Het is dus een perfecte kleur om toe te passen in een studeerkamer of werkkamer.

Goed te combineren
De kleur geel is uitermate goed te combineren met natuurlijk elementen. Om het zomerse buitengevoel nog meer naar binnen te halen. Denk bijvoorbeeld aan diverse houtsoorten of andere natuurlijke elementen: steen, kurk.

Ook nog lang niet klaar met de zomer?
Wij bij schilderwerken Gebr. Rutten hebben veel ervaring met schilderwerk en behang. Wij weten welke verf van goede kwaliteit is, hoe we een onderlaag op de juiste manier kunnen herstellen en hoe we tot slot een mooie laag verf aan moeten brengen. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat jij de zomer in huis haalt! We kunnen niet alleen schilderen, maar wij helpen ook graag bij het behangen. Wil jij de zomer ook in je huis halen?
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?