Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Gebr. Rutten schilderwerken
1 juli 2019

Gebr. Rutten schilderwerken

1. Oriëntatie
Om zo goed mogelijk aan onze wensen van onze klanten te kunnen voldoen, is het doen van een goede oriëntatie erg belangrijk. Wij luisteren naar wat de klant wilt, bekijken het te schilderen object en komen met een persoonlijk passend voorstel. Je krijgt van ons op de korte termijn, een schriftelijk en gedetailleerde offerte. Die zonder prijzen wordt meegegeven aan onze schilders zodat we allemaal zeker zijn dat wordt gedaan wat is beloofd.’

Diensten
– Klein en groot onderhoud: Vooruitplannen voorkomt achterstallig onderhoud. De uitstraling van uw woning is altijd up-to-date.
– Buitenschilderwerk: Regelmatig onderhoud aan de buitenkant van je woning is erg belangrijk. Je hoeft zelf niet moeilijk te doen met een ladder en de risico’s die daarbij horen. Gebr. Rutten is gespecialiseerd in buitenschilderwerk.
– Binnenschilderwerk: Ook je interieur kan af en toe en nieuwe verflaag gebruiken. Je zult zien dat dit uw huis een heel ander en fris uiterlijk geeft.
– Renovatie: We herstellen de ondergrond met kwaliteitsproducten, zodat uw houtwerk, steen of staal weer voor jaren mee kan.

2. Uitvoering schilderwerken Gebr. Rutten
Persoonlijkheid is bij Gebr. Rutten erg belangrijk. Wij beginnen altijd met het voorstellen van onze medewerker(s). Je krijgt een vast aanspreekpunt tijdens uitvoering van de werkzaamheden. Dit aanspreekpunt is een vakschilder met wie wij het werk hebben doorgenomen. Deze vakschilder is dagelijks bij jou werkzaam en houdt ons dagelijks op de hoogte, zodat er snel kan worden geschakeld.

Voor uitvoering van het schilderwerk zal de ondergrond altijd zorgvuldig worden, gecontroleerd op gebreken en gereinigd worden met water onder toevoeging van speciale PH neutrale en biologisch afbreekbare verfreiniger.
Slechte verflagen worden met zorg voor milieu verwijderd met middelen zonder brandgevaar.Lakwerk wordt altijd geheel geschuurd. Met oog voor detail, soms met de hand en waar mogelijk met de schuurmachine. Op onze schuurmachine worden speciale stofzuigers aangesloten met filters voor gezondheid van onze medewerkers en beperking van overlast aan omgeving. Na gebruik van onze schuurmachines wordt het geheel zo goed als mogelijk stofvrij gemaakt.
Afhankelijk van de staat van onderhoud worden de kaal gekomen delen voorzien van een flinke laag primer/grondverf.
Na droging worden de bijgewerkte plaatsen licht handmatig opgeschuurd en afgestoft.
Afval wordt als chemisch afval verzameld en deskundig verwerkt door speciale afvalverwerkersStorende naden in schilderwerk worden altijd gedicht met acrylaatkit voor buitengebruik in +/- kleur van het schilderwerk.
Na droging worden ramen schoongemaakt, het schilderwerk stofvrij gemaakt en het geheel strak/vol afgeschilderd met professionele lakverf in gewenste kleur- en glans.
Bijzonderheden als afdichtingen langs glas, houtrotherstel, omtrekspeling, ronddraaiende delen, advies en gebruik van neuslatten, schilderwerk in meerdere kleuren, werken met transparante verven en conservering van steenachtige ondergrond worden altijd gezien als maatwerk en als zodanig in onze werkomschrijving verwoord.
Al met al verlopen wij al deze stappen geheel zorgvuldig om zo te komen tot het mooiste resultaat!
3. Oplevering
Het schilderwerk is af en wordt opgeleverd. Wij lopen het schilderwerk samen met jou na en beoordelen het. Het schilderwerk wordt tijdens en direct na aflakken grondig gecontroleerd door jouw vakschilder waarna hij vraagt of alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.

Mocht het zijn dat je niet thuis bent (geweest) zal de vakschilder de dag erna telefonisch contact zoeken. Pas na jouw goedkeuring van uitgevoerde werkzaamheden zal de vakschilder het werk bij ons afmelden.

De klant verrassen én komen tot het beste resultaat zijn onderdeel van onze sterktes. Wij gaan voor 100% tevredenheid.

4. Onderhoud
Schilderwerk moet onderhouden worden. Als je het tussentijds laat reinigen en controleren door de vakschilder gaat het niet alleen jaren langer mee, maar ziet het er ook jarenlang beter uit.

Dit hoeft natuurlijk niet ieder jaar. Dit is afhankelijk van vele factoren en daar kunnen wij je bij helpen. Sterker: wij doen het graag.
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?