Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
Even voorstellen: schilder Rico
18 oktober 2023

Even voorstellen: schilder Rico

Maak kennis met Rico, helemaal vers van de pers is deze schilder die nu zo'n 7 maanden bij de Gebr. Rutten schildert. Ook al is hij nog jong, hij heeft er al 6 jaar opzitten als schilder, dus met de vlieguren zit het wel snor.

Wat maakt schilderen bij Gebr. Rutten leuk?
Voorheen werkte ik vaak voor zzp'ers, dus veel met dezelfde mensen. Nu werk ik in een team. De variatie vind ik leuk. Dat geldt ook voor het werk, ik schilderde meestal alleen bij particulieren, nu komen daar ook bedrijfspanden bij en ik heb vorige maand ook een station mogen schilderen, tof.

Waarom solliciteerde je juist hier?
Ik wist al dat de sfeer bij dit bedrijf goed is. Mijn neef werkt hier ook en ik kende al verschillende schilders. Bij eentje heb ik zelfs op de basisschool gezeten. Ik heb het hier goed naar m'n zin.

Wat voor soort schilderwerk ligt je het meest?
Buitenschilderwerk, dan heb je lekker de ruimte en vrijheid om te werken. Maar binnen schilderwerk is ook leuk, als de mensen blij worden van ons werk ben ik tevreden.

Wat maakt je werk leuk?
De tijd die we krijgen om echt goed schilderwerk af te leveren. Ik vind schilderen echt leuk, dan wil je het ook zo goed mogelijk doen. Het is mooi dat we ook de tijd mogen nemen om kwalitatief goed werk te realiseren.

Wat doe je naast je werk?
Ik hou van voetbal, NEC natuurlijk. Ik heb een seizoenkaart en ga naar alle thuiswedstrijden en soms naar uitwedstrijden. En ik voetbal zelf al vanaf mijn 4e, nu bij Voetbalvereniging Krayenhoff.

Heb jij Rico al gespot in zijn schilderskloffie?
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?