Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
De kracht van Gebr. Rutten
24 mei 2018

De kracht van Gebr. Rutten

Gebr. Rutten, een schildersbedrijf, een familiebedrijf, een bedrijf dat eerst denkt en dan pas doet. Al meer dan vijftig jaar hebben wij ervaring in het schildersvak. Naast dat schilderen onze passie is, hebben we er vooral veel plezier in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, iedere dag weer. Daarmee maakt Gebr. Rutten het verschil. In deze blog vertellen wij alles over onze kracht.

‘Ik wil graag een nieuw interieur, maar heb geen zin om wekenlang in de puinhoop te zitten.’ Deze quote horen we vaak terug van onze klanten. Een van de redenen waarom men het opknappen van zijn woning uitstelt. Begrijpelijk, want niemand heeft zin om een lange tijd tussen verfemmers, kwasten en andere verfspullen te zitten. Gebr. Rutten snapt dat en zorgt daarom altijd dat een hele woning in een korte tijd woning klaar gemaakt wordt. Zodat je snel kan genieten van je nieuwe interieur en niet lang tussen de verfspullen hoeft te zitten. De klant is natuurlijk koning en wij helpen je daarom zo snel als mogelijk aan een nieuw interieur. Niet meer uitstellen dus, maar contact opnemen met Gebr. Rutten.

De belangrijkste aspecten voor ons als schilder zijn: Vertrouwen, Openheid en Begrip. Dat is voor ons de basis van een goede relatie met onze klant. Wij luisteren echt, zodat we met het voor jou beste resultaat komen. We besteden zorg en aandacht aan je vragen. De afspraken die wij maken, komen we altijd na en ook tijdens de opdracht, staat de deur altijd wagenwijd open. Schilderen is onze passie én het gelukkig maken van onze klant. Dat kan alleen als bovenstaande waarden worden doorgevoerd. Een goede relatie met onze klant geeft ons ongelofelijk veel energie en plezier. Wij werken met heel ons hart en ziel aan je droomwoning. En gelukkig zeggen we niet alleen dat we dat doen, maar horen we dat ook terug van onze klanten.

Om je als klant optimaal te kunnen bedienen, doen wij meer dan alleen maar schilderen of behangen. Twijfel je over bepaalde kleuren of wil je juist een ander interieur, maar heb je geen idee wat goed past? Geen probleem wij denken graag met je mee over kleuren en materialen. Onze uitdaging is om ons te verdiepen in jou als klant en te komen met verrassende voorstellen die bij jou passen.

Nu horen wij je al denken, al deze extra elementen zorgen voor een hoog prijskaartje. Maar geen zorgen wij denken ook graag mee met je portemonnee.
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?