Schilderwerken Gebr. Rutten
Eerst denken,
dan doen!
Schildernieuws
De kleur van je slaapkamer is bepalend
10 mei 2024

De kleur van je slaapkamer is bepalend

De kleuren in de slaapkamer zijn van invloed op je stemming. Sommige kleuren helpen je te ontspannen, terwijl andere tinten onbewust negatieve energie geven. De kunst is om een kleurpalet te kiezen dat de slaapkamer voor jou het meest senang laat voelen.

Laat blauw nu een uitstekende kleur zijn, want bij blauw drijven je gedachten af naar zeeën en meren, lucht en zelfs sneeuwvlokken, wat een verfrissend effect op je geest heeft. Ook groen doet het goed qua kleur in je slaapkamer, want daarbij denk je aan de natuur en het heeft een bewezen kalmerende uitwerking. Het doel is om kleuren te kiezen die voor jou (en je partner) rustgevend zijn.

De kleur blauw laat je van top tot teen tot rust komen, van koninklijk blauw en hemelsblauw tot grijsblauw en marineblauw. Is het de associatie met een beekje, de oceaan of met verfrissende koele lucht? Wat we bij Schilderwerken Gebr. Ruten weten is dat je met een blauwe slaapkamer niet snel de mist in gaat. Wist je dat deze kleur zich goed laat combineren met bijvoorbeeld perzik, oranje, poederroze en verschillende geeltinten.

Welke kleur heeft jouw slaapkamer?
Nieuwsgierig naar wat Gebr. Rutten voor jou kan betekenen?